Uhapšeno 69 osoba zbog vožnje u alkoholisanom stanju

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 17.07.2023. u 13:31
Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirano je 40 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri lica zadobila teške, a 16 lica lake tjelesne povrede.

U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 252 prekršajne prijave, izdali 1.534 prekršajna naloga, oduzeli 46 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

Slobode je lišeno 69 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega 17 vozača u Podgorici i po 11 u Baru i Kolašinu.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Pravac Spuž i oduzimanje vozačke na godinu dana…trebaju li još da tako pijani ubijaju po putevima nedužni narod,da bismo ih prizvali pameti tek onda kad bude kasno.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.