Uhvaćen jedan od osumnjičenih za pljačku marketa “Anika”

dejan_dendic
  • Autor onogost.me
  • 17.03.2016. u 13:29

Nikšićka policija uhapsila je dvadesetdvogodišnjeg Dejana Dendića zbog osnovanje sumnje da je 26. januara opljačkao market “Anika”, u zgradi popularne “Desetke”, u Ulici Nika Miljanića.

Dendić se sumnjiči da je sa još jednom osobom,  koja je u bjekstvu otada, ali čiji je identite policiji poznat, pomenutog dana oko  21.30h  upao u  market “Anika” i uz prijetnje radnici,  iz kase odnio oko 150 eura.

Kako je tada  policiji  ispričala radnica u radnju su upala dva naoružana pljačkaša, od kojih je jedan odmah uhvatio za vrat i držao dok je drugi uzimao novac iz kase.

Ona je tada ispričala da su prije upada pokucali na vrata, ali da nije mogla da vidi o kome se radi jer je u tom dijelu zgradu mračno. Nakon što je otvorila vrata u radnju su upala dvojica mladića, od kojih je jedan  nosio fantomku, sa prorezima za oči i usta, bio je i naoružan pištoljem.
“Nemaskirani muškarac koji je u ruci držao pištolj, uhvatio me za vrat, a maskirani je uzimao novac iz kase. Sve se odigralo brzo, a provalnici su nakon toga pobjegli u nepoznatom pravcu”, ispričala je tada radnica.  

Dendiću je nakon saslušanja u tužilaštvu i sprovođenja dežurnom sudiji za istragu juče određen jednomjesečni pritvor.     

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Povodom 25. novembra Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama - kojim je juče počelo obilježavanje 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, Centar za građansko obrazovanje poziva nadležne institucije da odlučno adresiraju sve oblike nasilja nad ženama i štite fizički i psihički integriteta žena.