Uručena donacija Dnevnom centru

Dnevni centar
 • Autor onogost.me
 • 13.09.2023. u 15:46
Nikšićkom Dnevnom centru za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom danas je uručena donacija u vidu razboja za rehabilataciju i dvoje kolica namijenjenih slabo pokretljvim osobama.

Donaciju je obezbijedila firma iz Nikšića „Gold Security“.

„Namjera društva „Gold Security“ d.o.o je da kao društveno odgovorna kompanija na određeni način doprinose boljitku lokalne zajednice. Ovog puta su u svojoj namjeri prepoznali našu ustanovu i korisnike“, naveli su iz Dnevnog centra.

Oni su zahvalili na, kako su kazali, vrijednoj donaciji koja će naročito doprinijeti u radu sa slabije pokretljivim korisnicima u cilju poboljšanja ukupnih motoričkih sposobnosti, koordinacije, ravnoteže, hoda i pravilnog držanja.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Centralna univerzitetska biblioteka (CUB) Univerziteta Crne Gore obilježiće i ove godine Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama, 5. oktobar, i to centralnim programom pod nazivom Biblioteke za studente koji će se održati u dvadeset narodnih biblioteka u Crnoj Gori, kao i organizacijom javne tribine pod nazivom Biblioteke u 21. vijeku: između nostalgije i evolucije.
  Na zadovoljstvo brojnih učesnika iz Crne Gore i regiona uspješno je okončan još jedan jesenji Džip reli Montenegro trophy, a riječ je o turističko-sportskoj manifestaciji koja živi od 1999.godine s ciljem da promoviše malo poznate, a najljepše predjele Crne Gore, pogotovo na sjeveru.