Usluge šminkanja na FB profilu Doma za stare, uprava provjerava

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 06.09.2023. u 18:46
Direktorica Doma za stare "Nikšić" Anđela Lalatović nije upoznata ko je i na koji način na zvaničnom Fejsbuk profilu te ustanove reklamirao usluge šminkanja. Na njihovoj zvaničnoj stranici prije tri dana objavljena je fotografija našminkane ženske osobe, sa linkom u opisu koji vodi na make up artist instagram stranicu. Objava je izbrisana nakon što je Portal RTCG kontaktirao Lalatović.

“Nijesam upoznata sa navedenim. Iniciraću postupak za utvrđivanje svih činjenica i eventualne odgovornosti nekog od zaposlenih u našoj ustanovi”, kazala je Lalatović.

Prethodno je, postavljajući nam pitanje odakle smo došli u posjed informacije ocijenila da neće komentarisati “nerelevantne izvore informisanja” kao što su tviter profili koji su objavili pomenutu fotografiju.

“Kao neko ko se bavi odgovornom djelatnošću i ko isključivo i samo radi u interesu naših korisnika koristim priliku da vas obavijestim da naše znanične stranice koristimo samo u svrhu promocije prava starijih osoba i njihovog tretmana u našoj ustanovi, te shodno tome ne bih komentarisala neprovjerene i nerelevantne izvore informisanja”, kazala je Lalatović misleći na tviter profile koji su objavili informaciju.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada je na današnjoj sjednici, na predlog Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma utvrdila Predlog zakona o upravljanju otpadom.
  Predsjednik Opštine Šavnik Jugoslav Jakić ističe da će gradnja vjetroparka Bijela znatno doprinijeti razvoju te male sjeverne opštine. Kao i u cijeloj Crnoj Gori i u ovoj opštini najveći problem će biti planska dokumentacija, koja je, kako kaže, napravljena u pravcu razvoja drugih privrednih grada, ili je nema.