(VIDEO) Mali istraživači: Kako pripremiti djecu za polazak u školu i vrtić

Screenshot
 • Autor onogost.me
 • 03.09.2023. u 19:01
Mali istraživači iz D models agencije, škole novinarstva i komunikacija, biće u ulozi naših mlađih kolega i donositi vam priče iz svijeta mode, muzike, sporta, umjetnosti, kulture ali i istaživati dječji svijet mašte.

Rubrika je pokrenuta s ciljem da promovišemo talenat naših najmlađih sugrađana i time podržimo razvijanje i jačanje medijske pismenosti.

Današnja tema odnosi se na prvi dan u školi i vrtiću, razgovor sa psihologom Radovanom Cicmilom vodila je Jelena Tepavčević iz D models novinarske sekcije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).