Vuković čestitao Kurban-bajram

SO Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 27.06.2023. u 13:44
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, čestitao je reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću, glavnom imamu za Podgoricu i Nikšić Džemu Redžematoviću, nikšićkom imamu Damiru Hodžiću i svim građanima islamske vjeroispovijesti Kurban-bajram.

„U ime SO Nikšić, i u svoje ime, najsrdačnije vam čestitam ovaj veliki praznik koji nas podsjeća da kroz žrtvovanje za bližnjeg svog i sami postajemo bolji, afirmišući tako i velikodušnost, razumijevanje, solidarnost i humanost kao neke od temeljnih ljudskih vrijednosti”, kazao je Vuković.

Poručuje da će Opština Nikšić i ubuduće, nastaviti da njeguje partnerske odnose sa IZ i pažljivo osluškuje potrebe naših sugrađana islamske vjeroispovijesti.

“Duboko svjesni neophodnosti zajedništva i istinskog uzajamnog poštovanja i razumijevanja, u nastojanjima da zajednički damo dodatan impuls sveobuhvatnom razvoju našeg grada i države. Proslavljanje Kurban-bajrama prenosi duh praznika na sve naše sugrađane, doprinoseći izgradnji čvrstih i trajnih veza među komšijama i prijateljima. Neka radost, porodični sklad i dobro zdravlje uvijek obasjavaju vaše domove“, poručio je Vuković.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su i ovog septembra volontersku akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa i zasadili 100 sadnica bora, 10 sadnica kedra i 10 sadnica lipe.
  Policijski službenici Stanice policije Šavnik su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, na osnovu operativnih saznanja i postupajući po naredbi istražnog sudije Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije, koje koristi lice Č.D. (46).