Vuković: Da djelima afirmišemo sve hrišćanske vrline

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 06.01.2023. u 10:10
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, čestitao je Badnji dan i Božić mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, episkopu budimljansko-nikšićkom Metodiju, monaštvu, sveštenstvu i svim pravoslavnim vjernicima.

„Uvjeren sam da će proslavljanje Hristovog rođenja dodatno zbližiti sve naše građane i učvrstiti komšijske, prijateljske i bratske veze, afirmišući na djelu sve hrišćanske vrline i nadaleko poznati “dobri duh Nikšića”.

U Hristu ćemo pronaći najčvršći temelj i oslonac u nastojanjima da budemo bolji, pravedniji, solidarniji i humaniji, te da ljubeći bližnjeg svog dokazujemo vlastitu posvećenost napretku našeg grada i države.

Uz želje da blagi dani svima donesu dobro zdravlje, sreću i napredak još jedanput vam čestitam Badnji dan i Božić.

Mir Božiji, Hristos se rodi”.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Fond za zdravstveno osiguranje tokom prošle godine izdvojio je oko šest miliona eura za bolovanja, dok je izgubljeno oko million radnih dana. To su za CdM kazali iz Fonda za zdravstveno osiguranje. Najduže bolovanje, prema podacima iz informacionog sistema Fonda otpočelo je februara 2015. godine, koje sa manjim prekidima traje i dalje.
  U gradskoj kapeli u Plužinama odnedavno se ne služi piće prilikom odavanja pošte preminulom. To je preporuka koju je donijela Skupština tog grada. Običaji na sahranama se mijenjaju vremenom, ali ono što zabrinjava je da se u pivskom kraju mnogo više umire nego rađa.