Za vikend lišeno slobode 55 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 02.10.2023. u 16:21
Službenici saobraćajne policije su za dane vikenda na crnogorskim putevima evidentirali 40 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri lica zadobila teške tjelesne povrede, dok je deset lica zadobilo lake tjelesne povrede.

“Pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 199 prekršajnih prijava, izdali 1.218 prekršajnih naloga, oduzeli 27 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja, dok su lišili slobode 55 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ su tokom vikenda sproveli akciju „Alkohol“ i kontrolisali 153 vozača. Sankcionisano je 36 vozača, od kojih je 14 lišeno slobode.

“Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju”, dodaju iz Uprave policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
  U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).