Zagorak: Karambol na magistrali, jedna osoba povrijeđena

14453925_1298368286874059_616242741_o
čitalac portala Onogošt
  • Autor onogost.me
  • 21.09.2016. u 16:52

U saobraćajnom udesu koji se oko 16.30h desio na magistralnom putu Nikšić – Podgorica, u mjestu Zagorak, jedna osoba je teže povrijeđena. 

Radi se o vozaču golfa 3, Nikšićaninu Janku Vukotiću, koji je u udesu prošao, prema našim prvim saznanjima, sa prelomom noge.

Čitalac portala Onogošt poslao je našoj redakciji fotografije udesa u kojem su, kako nam je kazao, učestvovala dva automobila i autobus.

Na fotografijama se vidi smrksani golf, te mercedes GL sa oštećenim prednjim lijevim dijelom vozila.

Do udesa je došlo, kako nezvanično saznajemo, u trenutku kada je vozač golfa krenuo sa preticanjem, krećući se velikom brzinom. U jednom trenutku udario je u mercedes GL, a zatim se odbio i zakucao u autobus.

Ekipe hitne pomoći brzo su došle, a saobraćaj je nakon dvočasovnog prekida ponovo pušten oko 18.30h. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Agencija za sprječavanje korupcije saopštila je za TVCG da je u toku postupak kontrole izvještaja o imovini doskorašnjeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića. Navode i da kontrolišu imovinu bivšeg funkcionera ANB-a Zorana Lazovića.
Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.