Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Četiri filma danas u Cinemi 213

123873924_3345427025585171_2161146329478763687_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 07.11.2020. u 06:42

Posjetioci bioskopa Cinema 213 ove subote biće u prilici da pogledaju četiri filma.

Prvi na repertoaru u 14.15h je “Lesi se vraća kući”. Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Njemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kojem nije dozvoljeno držati pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu.

Oni putuju na Sjeverno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi osjeti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobjegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cijele Njemačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja je otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobijediti.

Slijedi drama “Streljcov” u 16h. Do svoje dvadesete godine Eduard Streljcov je imao sve o čemu se može sanjati: talenat, novac, slavu i ljubav. On je zvijezda u usponu sovjetskog fudbala. Cijela zemlja očekuje pobjedu od nacionalnog tima na predstojećem Svjetskom prvenstvu gdje će Streljcov da se suprotstavi velikom brazilskom fudbaleru Peleu. Međutim, neprijatelji sportiste uništavaju njegovu karijeru nekoliko dana prije nego što tim krene na događaj. Kada se čini da se njegova sportska karijera zauvijek završila, Streljcov mora ponovo da uđe na teren i dokaže da je pravi šampion koji zaslužuje ljubav od svih.

Nakon dva sata prikazaće se komedija „Vikend sa ćaletom“. Nakon što sazna da ima karcinom pluća, sve će se promijeniti u životu Kašike, jednog od glavnih šefova beogradskog podzemlja, poštovanog među kriminalcima i policijom. Ono malo života što mu je preostalo, Kašika će odlučiti da provede sa jedanaestogodišnjim Ognjenom, sinom iz prethodnog braka, koga nije vidio posljednjih pet godina. To što je Kašika pripadnik stare škole, a Ognjen odrastao samo uz majku, i wi-fi generaciju, dodatno će otežati razvitak njihovog, već poljuljanog, odnosa. Ipak, Kašika će pokušati da sina nauči svim bitnim životnim lekcijama, i da iz njega istjera sve ono što smatra mekim i slabašnim.

Dan će u 20h zatvoriti triler “The Doorman”. Po povratku iz borbe, žena počinje da radi kao portir u zgradi u Njujorku, gdje se sprijatelji sa jednom porodicom. Ali, kada banda lopova odluči da napadne tu porodicu i oduzme im sve njihove dragocjenosti, ona je sve što stoji između njih.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.