Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Četiri projekcije danas u Cinemi 213

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 24.08.2019. u 06:00

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

Dan će početi prikazivanjem animiranog filma “Angry Birds Film 2“ u 14.30h , dok će isti u 16.15h biti prikazan u 3D projekciji.

Naši najdraži neprijatelji, ljute ptice i zelene svinje, vraćaju se unastavku animiranog hita iz 2016. godine, filmu ,”Angry Birds Film 2“. Ovog puta se neprijateljstvo između njih pod uticajem novih okolnosti mijenja iz korijena. S pojavom nove prijetnje, koja dovodi u opasnost obje strane, naši dobro poznati likovi moraju da se udruže. Taj savez će biti podjednako neprijatan I pticama i svinjama. Crveni, Žuti, Bomba i Moćni Orao regrutuju Sonju, sestru od Žutog, a zatim, kako bi uspostavili nesigurno primirje, formiraju savez koji će prerasti u sjajan tim za spas njihovih domova.

Drama “Bilo jednom… u Holivudu“ prikazaće se u 18h.

Dan će u 21h zatvoriti horor “Jezive priče iz mraka“.

Amerika, 1968. godine. Promjene se osjećaju u vazduhu. Samo na izgled daleko od nemira u velikim gradovima, nalazi se varoš Mil Veli, gdje već generacijama vladaju sjenke porodice Belous. Na svom imanju, na samom obodu grada, Sara, mlada djevojka sa zastrašujućim tajnama pretvorila je svoj izmučeni život u niz jezivih priča, napisanih u knjizi koja prevazilazi vrijeme. Te priče pronašle su način da postanu i previše stvarne za grupu tinejdžera koji su otkrili Sarin zastrašujući dom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.