Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:56
13.9.2020.

Cinema 213: Danas četiri projekcije

U bioskopu Cinema 213 danas će se prikazati četiri filma.


Dan će u 15h otvoriti animacija „Samsam“. Mladi i neustrašivi Samsam ima gotovo sve ono o čemu bi kosmički junak mogao da sanja: herojske roditelje, gomilu super prijatelja i sopstveni leteći tanjir kojim istražuje svemir... osim stvari koja mu nedostaje - njegove supermoći se još uvek nisu pojavile. Kada nova devojčica u školi, Mega, počne da podučava Samsama supermoćima, on u misterioznoj drugarici pronalazi šansu za otkrivanjem svojih nadljudskih sposobnosti. Njih dvoje zajedno kreću u kosmičku avanturu koja ih uči da, prijateljstvo i hrabrost mogu biti ono najvažnije o čemu sanjaju. 

Slijedi avantura „Mulan“ u 16.30h u 3D projekciji, dok je termin u 18.45h rezervsan za „Nove mutante“. Ovo je originalni horor triler smješten u izolovanu bolnicu, gdje je grupa mladih mutanta na psihijatrijskom praćenju. Kada počnu da se događaju čudne stvari, i njihove mutantske sposobnosti i njihovo prijateljstvo će biti na testu dok se budu borili za život.

Dan će u 20.30h zatvoriti komedija „10 dana bez mame“. Antoan je šef službe za ljudske resurse. Bavljenje ljudima je ono u čemu je dobar, ali kad njegova žena, preopterećena obavezama, odluči da iznenada ode na odmor i ostavi mu u amanet održavanje kuće i njihovo četvoro djece, on misli da to neće biti previše teško. Ali, Antoan nije dobro procijenio haos koji četvoro djece mogu da naprave...

Ostale vijesti iz kategorije