Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cinema 213: Na današnjem repertoaru tri filma

48382362_492658597807986_2534622521068617728_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 19.12.2018. u 07:00

Na bioskopskom platnu Cineme 213 danas će prikazati tri filma.

Dan će početi sa animiranom akcijom “Spajdermen – novi svijet”. Najpoznatiji čovjek-pauk ove zime nas upliće u potpuno novu paukovu mrežu. U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen svijeta, ali i da nije sam. Majlsu će pozavidjeti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje, ni više nego, spašavanju sveta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča natjeraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena, a prikazaće se u 16.15h u 3D projekciji.

Crnogorski film „Lijenština“ u 18.25h donosi priču o Milošu, tipičnom mladom momku iz Podgorice. Razdvojen je od žene koja mu je zabranila da gleda svog sina, jer nije u stanju da plati alimentaciju. Nalaženje zaposlenja mu sad postaje jedina nada da ga ponovo vidi. Na tom putu suočava se sa preprekama kao što su korupcija, ekonomski uslovi države, ponos i apatija.

„You go to my head“ čeka vas u 20.05h. U pustom dijelu Sahare misteriozna automobilska nesreća ostavlja mladu ženu izgubljenu i samu. Džejk, arhitekta koji je odvodi najbližem doktoru saznaje da ona pati od post-traumatske amnezije. Očaran njenom ljepotom, Džejk se predstavlja kao njen muž, daje joj ime Kiti i počinje da stvara život za kojim je uvijek žudio. Kako je vrijeme prolazilo, Kiti se polako zaljubljuje u arhitektu, ali kada prošlost ispliva na površinu, Džejk je sve više u strahu da će izgubiti ljubav svog života

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci