Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cinema 213: Svečana premijera filma “Poslije zime”

poslije_zime_premijera_foto
Cinema 213
  • Autor onogost.me
  • 27.10.2021. u 01:58

U bioskopu Cinema 213 večeras u 20h će se održati svečana premijera i početak bioskopske distribucije filma “Poslije zime”.

Ekipa filma će gostovati na premijeri.

Film je snimljen u koprodukciji Crne Gore, Srbije i Hrvatske, a učestvovao je na prestižnom filmskom festivalu u Karlovim Varima.

Pet prijatelja iz Nikšića, u svojim kasnim dvadesetim, trude se da sačuvaju prijateljstva iako ih razdvajaju kilometri. Tokom jedne godine, dok ih niz događaja dovodi do životnih prekretnica, uviđaju da im se mladost naglo završava. Poslije zime, svako od njih mora izgraditi novi svijet za sebe.

U ovoj drami glume Momčilo Otašević, Petar Burić, Ana Vučković, Ivona Kustudić i Maja Šuša. Film je u režiji Ivana Bakrača.

Pored ovoga, na današnjem repertoaru su još i porodična animacija “Nepopravljivi Ron” u 14.30h, i dva sata kasnije naučna fantastika “Dina”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.