Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Javni poziv za prikupljanje ponuda za potrebe snimanja kratkog filma

53556251_616682738791744_5295514158492549120_n_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 14.05.2019. u 10:39

U sklopu projekta “Pospješivanje i promocija kulturno-umjetničkog stvaralaštva mladih Nikšića, Plužina, Šavnika i Žabljaka”, NVO Umjetničko muzičko udruženje “Scena” objavila je javni poziv za prikupljanje ponuda za zainteresovane firme i pojedince iz pomenutih opština koji se bave video produkcijom, da izrade kratki film o samom projektu i multimedijalnom festivalu “Dan kulturnog stvaralaštva mladih Nikšića, Plužina, Šavnika i Žabljaka”.

“Firma ili pojedinac koji se bave video produkcijom, obavezuju se da odrade sledeće aktivnosti: Snimanje multimedijalnog festivala “Dan kulturnog stvaralaštva mladih Nikšića, Plužina, Šavnika i Žabljaka” , dana 19.05.2019. godine; Snimanje kratkih intervjua učesnika projekta, predstavnika opština, lokalnih institucija kulture, medija koji su igrali važnu ulogu u implementaciji projekta; Montiranje filma o realizaciji samog projekta u trajanju između 10-15 minuta”, objašnjavaju iz “Scene”.

NVO “Scena” se obavezuje da će za potrebe filma pripremiti tekstualni materijal, fotografije i komunicirati sa učesnicima ranijih aktivnosti kako bi se obezbijedilo njihovo pojavljivanje u filmu u dijelu “Svjedočenje o projektu”.

“Ovaj film će biti distribuiran putem youtube platforme samog projekta, što će doprinjeti daljoj disemenciji filma. Predviđen budžet za snimanje kratkog filma iznosi 400 eura. Ponude slati na mejl [email protected] do 17.05.2019. godine do 20h. NVO Umjetničko muzičko udruženje „Scena“ će prilikom odabira izvođača ove aktivnosti uzeti u obzir prethodno iskustvo firme ili pojedinca na realizaciji i izradi sličnih filmova”, dodali su oni.

Projekat “Pospješivanje i promocija kulturno-umjetničkog stvaralaštva mladih Nikšića, Plužina, Šavnika i Žabljaka” finansijski je podržan od strane Ministarstva kulture Crne Gore, na osnovu Javnog konkursa “Raznolikost izraza nezavisne kulturne scene”, a implementira ga NVO Umjetničko muzičko udruženje “SCENA” iz Nikšića.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci