Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića

Nikšićko pozorište
  • Autor onogost.me
  • 08.03.2023. u 08:08
U Nikšićkom pozorištu, večeras sa početkom u 20 h, biće održan muzičko-poetski program „Naše veče" Ivana Bosiljčića.

Publika će imati priliku da uživa uz stihove poznatih pjesnika i čuvene melodije koje u Ivanovoj interpretaciji donose uzbuđenje i emotivnost jedinstvenu na ovim prostorima i u ovim vremenima.

“Ova muzička predstava je iskrena glumačka ispovijest koju publika pozdravlja dugim stojećim aplauzima. Jedini način da se uvjerite zašto su reakcije publike ovako burne je da to sami doživite. Program muzičko- poetske večeri podrazumijeva kombinaciju različitih umejtničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pjesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića u pratnji vrhunskih muzičara čine da ovo muzičko poetsko veče nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta. Forma koja je posebna i rijetko viđena na našim prostorima”, navodi se u najavi programa.

Ivan Bosiljčić pored dramskog ima višegodišnje iskustvo u mjuziklu. Dobitnik je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade, a poznat je po desetinama uspješnih televizijskih uloga.

Događaj se realizuje u organizaciji Nikšićkog pozorišta, u okviru martovskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2023.

Ulaznice su rasprodate.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) ''Perućica'' (snage 58.5 MW) na prenosni sistem.
    Iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) Crne Gore saopštili su da je počela isplata martovskih penzija.