Muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića

Nikšićko pozorište
 • Autor onogost.me
 • 08.03.2023. u 08:08
U Nikšićkom pozorištu, večeras sa početkom u 20 h, biće održan muzičko-poetski program „Naše veče" Ivana Bosiljčića.

Publika će imati priliku da uživa uz stihove poznatih pjesnika i čuvene melodije koje u Ivanovoj interpretaciji donose uzbuđenje i emotivnost jedinstvenu na ovim prostorima i u ovim vremenima.

“Ova muzička predstava je iskrena glumačka ispovijest koju publika pozdravlja dugim stojećim aplauzima. Jedini način da se uvjerite zašto su reakcije publike ovako burne je da to sami doživite. Program muzičko- poetske večeri podrazumijeva kombinaciju različitih umejtničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pjesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića u pratnji vrhunskih muzičara čine da ovo muzičko poetsko veče nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta. Forma koja je posebna i rijetko viđena na našim prostorima”, navodi se u najavi programa.

Ivan Bosiljčić pored dramskog ima višegodišnje iskustvo u mjuziklu. Dobitnik je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade, a poznat je po desetinama uspješnih televizijskih uloga.

Događaj se realizuje u organizaciji Nikšićkog pozorišta, u okviru martovskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2023.

Ulaznice su rasprodate.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Na biračkom mjestu u selu Dubrovsko, u Šavniku, danas se ponavlja prvi krug glasanja za predsjednika Crne Gore. Kako je portalu RTCG saopštio predsjednik OIK-a Šavnik Dušan Radanović, za sada nijesu zabilježene nepravilnosti prilikom glasanja.
  Broj birača u drugom krugu predsjedničkih izbora biće veći za 1.445 u odnosu na prvi krug, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP). U biračkom spisku Crne Gore, po kome su održani prethodni izbori 19. marta, bilo je 542.154 birača, dok ih je po ažuriranim podacima 543.599.
  Od početka godine 11 kupovina preko interneta završilo se prijavom Tržišnoj inspekciji. Nepravilnosti su se odnosile na reklamacije sata, parfema, šminke, garderobe, česme, mašinice za brijanje i drugog, a kupci su tvrdili da dobijeni proizvod nije isti kao sa fotografije.