Nikšićko pozorište: Film „Ti mene nosiš“

film_ti_mene_nosis1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 06.09.2016. u 06:12

Večeras u Nikšićkom pozorištu biće prikazan igrani film „Ti mene nosiš“ hrvatske rediteljke Ivone Juke.

Film će početi u 20 časova, a ulaz je slobodan.

Ovo ostvarenje premijerno je prikazano prošle godine, a  donosi priču o Dori,  zanemarenoj djevojčici koja mašta da postane fudbalski menadžer. U njen život iznenada se vraća otac s kojim uspostavlja blizak odnos. Ives, režiserka sapunica, brine se o ocu koji ima Alchajmerovu bolest. Kako gubi oca, sve više gubi i tlo pod nogama. Nataša, uspješna producentkinja sapunice, očekuje dijete.

Kad joj se uz nagomilane probleme iz prošlosti pojave još teži, želi da se suoči s ocem s kojim je prekinula sve veze. Tri kćerke bore se za prihvatanje, iskupljenje i nove prilike…

Glavne uloge tumače: Lana Barić, Nataša Dorčić, Nataša Janjić, Helena Beljan, Vojislav Brajović, Sebastian Cavazza, Goran Hajduković, Vedran Mlikota, Filip Križan, Kruno Šarić, Juraj Dabić.

Scenario i režiju potpisuje Ivona Juka.

Organizatori programa su Crnogorska kinoteka i JU Nikšićko pozorište, a u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Studentski teatar iz Podgorice izveo je predstavu "Restoran Desert flower" u velikoj sali nikšićkog "Zahumlja", u znak poštovanja prema ličnosti Gorana Bulajića, koji je nedavno iznenada preminuo.
Predstava za djecu „Bajka o elektricitetu” (8+), koju je po tekstu Milene Bogavac adaptirao i režirao Milo Vučinić, biće izvedena u ponedjeljak, 11.decembra, u 12 časova na sceni Nikšićkog pozorišta.
Otvoren je šesti po redu konkurs za kratku priču Biber. Kratke priče mogu da šalju autorke i autori koji pišu na albanskom, makedonskom, bosanskom, crnogorskom, hrvatskom ili srpskom jeziku.