Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Petak u Cinemi 213

b
“Priča sa zapadne strane”
  • Autor onogost.me
  • 09.12.2021. u 21:21

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

Komedija “Enkanto magični svijet” će se prikazati u 15.25 časova, a ovo je animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Enkanto.

Triler „Gučijevi“ čeka vas u 17.15 časova. Inspirisan je šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči. Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vrijedi i dokle će porodica ići radi kontrole.

“Priča sa zapadne strane” vas čeka u 20 časova. Novi film Stivena Spilberga o zabranjenoj ljubavi i rivalstvu, koji predstavlja adaptaciju čuvenog mjuzikla iz 1957. godine. “Priča sa zapadne strane” donosi zabranjenu ljubav i rivalstvo između Jetsa i Sharks – dvije tinejdžerske ulične bande različitog etničkog porijekla. Priča o ljubavi između gringosa i Portorikanke smještena u Njujork pedesetih godina prošlog vijeka bila bi savršena bajka da im na put nisu stale etničke razlike i urođeno neprijateljstvo između dvije porodice i dva naroda. Spilberg je majstorski režijom i muzikom predstavio nasilje, mladu uzavrelu krv, predrasude i očaj koji opisuje dvije zaraćene porodice.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.
U sali Javne ustanove “Zahumlje” večeras, u 19 časova, biće održana tribina “Agora” koju moderira urednica kulturnog programa Anđela Peković.
Povodom 200 godina od rođenja pjesnika Branka Radičevića nikšićka Javna ustanova „Zahumlje“ u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore.