Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:01
11.9.2019.

Srijeda u Cinemi 213

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.


Porodična avantura „Kralj lavova“ otvoriće dan u 16.05h, a nakon nje u 18.15h slijedi komedija „Umjetnost vožnje po kiši“. Zasnovan na bestseleru Garta Stajna, ovo je topla priča koju pripovijeda duhovit i filozofski nastrojen pas po imenu Enco (kome glas daje Kevin Kostner). Kroz svoju vezu s vlasnikom, Denijem Sviftom (Majlo Ventimilja), vozačem Formule 1 u usponu, Enco zadobija duboki uvid u ljudski život i shvata da se tehnike potrebne na trkačkoj stazi takođe mogu koristiti da se uspješno upravlja životnim putovanjem. Film prati Denija i ljubavi njegovog života – njegovu ženu, Iv (Amanda Sajfred), njihovu malu ćerku Zoi (Rajan Kira Armstrong) i, na kraju, njegovog iskrenog najboljeg prijatelja, Enca.

Dva sata kasnije čeka vas triler „Bilo jednom... u Holivudu“. Priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu, u vrijeme vrhunca hipi Holivuda.

Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Dikaprio), bivša zvijezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda, bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu - Šeron Tejt (Margo Robi)...

Ostale vijesti iz kategorije