Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tri filma danas u Cinemi 213

198684825_525025145204711_1296468732678506132_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 09.06.2021. u 05:44

Posjetioci bioskopa Cinema 213 danas će biti u prilici da pogledaju tri filma.
 

Animirana komedija “Kruds – Novo doba” biće prikazana u 16.15h.

Od 18h na repertoaru je akcija, komedija “Zlica”.

Prije nego što je postala Zlica od Opaka, tinejdžerka Estela imala je san. Željela je da postane talentovana, inovativna i ambiciozna modna dizajnerka – sve podjednako. Međutim, činilo se da je život uporan u tome da se njeni snovi nikada ne ostvare. Lutajući Londonom bez novca kao dvanaestogodišnje siroče, 4 godine kasnije Estela divlja gradskim ulicama sa svojim najboljim prijateljima i zločinačkim partnerima, Horaciom i Džasperom, dvojicom amaterskih lopova. Ali kada se igrom slučaja Estela nađe u svijetu mladih i slavnih bogataša, počeće da dovodi u pitanje svoj život i to da li možda ipak zaslužuje više? Kada rok zvijezda u usponu zatraži od Estele da mu dizajnira logo brenda, ona konačno počinje da živi svoj san. Ali koja je cijena biti u trendu i da li je Estela spremna da istu plati?

Dan će u 20.25h zatvoriti horor “Tiho mjesto 2”.

Nakon smrtonosnih događaja koji su se odigrali, porodica Abot prinuđena je da se suoči sa strahotama spoljašnjeg svijeta, dok njeni članovi nastavljaju borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvataju da stvorenja koja ih love ukoliko ispuste zvuk nisu jedina prijetnja koja vreba.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Nema slikara i nema pisca sa kojim Radovan Zogović nije polemisao, nema one pojave u društvu koju nije iskomentarisao, istakla je profesorica književnosti, Aleksandra Vuković Kuč na predavanju pod nazivom "Prkosi i polemike Radovana Zogovića" koje je održano sinoć u Nikšiću.