Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bečić čestitao dan Opštine Nikšić

predsjednik-skupstine-crne-gore-700x467
Skupština Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2021. u 09:12

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić čestitao je dan Opštine Nikšić predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nemanji Vukoviću kao i svim građankama i građanima Nikšića.

Bečić je poručio Nikšićanima da uprkos teškom tranzicionom periodu čvrsto vjeruje da lokalna samouprava posjeduje kapacitete i potrebna znanja da stvori uslove za valorizaciju svih potencijala kojima Nikšić obiluje.

“Koristim priliku da vama i građankama i građanima Nikšića u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam 18. septembar, Dan opštine Nikšić. Proslavljate ovaj značajan datum u godini kada cijela Crna Gora slavi 80 godina od Trinaestojulskog ustanka”, kazao je on.

U čestitki je naveo da je težnja za slobodom kroz istoriju uvijek bila zaštitni znak grada pod Trebjesom, te da antifašizam predstavlja osnovnu vrijednost utkanu u karakter Nikšićanki i Nikšićana, “čemu svjedoči broj narodnih heroja iz vašeg grada”.

On je poručio da je siguran da će vođenjem razvojne politike u narednom periodu svjedočiti dugoročnom prosperitetu ove opštine, čime će se stvoriti pretpostavke za kvalitetniji životni standard mještana i mještanki Nikšića.

“Nikšić predstavlja sportski, kulturni, ali i univerzitetski centar koji je generator okupljanja mladih ljudi iz cijele Crne Gore. Stoga izražavam uvjerenje da će se planiranim investicijama omogućiti otvaranje novih radnih mjesta kojima će se obezbijediti bolji uslovi života za cjelokupno stanovništvo Nikšića, sa posebnim akcentom na mlade koji su ujedno i najveći potencijal vaše opštine. Na kraju, uz moju punu podršku za ostvarivanje zacrtanih ciljeva još jednom vam čestitam Dan opštine 18. septembar“”,  naveo je Bečić u čestitki.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci