Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demokrate: Direktor Komunalnog tokom neradnog dana službenim autom u šoping

20190426_175351
Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 28.04.2019. u 06:44

Aktuelni direktor JP Komunalno Miodrag Muratović se, po izgleda ustaljenoj praksi, i neradnim danima koristi službenim automobilom, pa tako o trošku građana posjećuje šoping centre, kazali su iz OO Demokrata Nikšić.

Fotografija koju su pribavili, kako kažu, nastala je na Veliki petak, u 17.53h ispred HD Laković, a fotografiji se vidi nepropisno parkiran službeni automobil direktora JP Komunalno registarskih oznaka NK CG 201.

“Dakle, dok građani Nikšića grcaju u dugovima i kreditima, funkcioneri vlasti bahato upravljaju državnom imovinom i uživaju u luksuzu”, kazali su iz OO Demokrata.

Zbog ovakvog, kako kažu. nedomaćinskog i štetnog ponašanja, i sličnog ponašanja na svim drugim poljima djelatnosti, ovo JP je, naglašavaju, došlo do toga da u vrijeme sklapanja Sporazuma o reprogramu poreskog duga Opštine Nikšić ima 4. 98.541 eura poreskog duga.

“Vrijedna pomena je činjenica da je poreski dug JP Komunalno, 2012. godine, kada je Muratović došao na mjesto direktora, iznosio 3.126.724 eura. Za samo godinu dana njegovog rada, poreski dug je porastao za skoro 1.500.000 eura,  pa je na kraju 2013. godine iznosio 4.615.708 eura. Taj dug do dan danas nije smanjivan, već je konstantno rastao ili stagnirao”, zaključili su oni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci