Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Pomirite se sa neugodnim istinama

1581174207-dps-obrada_1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 11.02.2020. u 08:47

Gospodi iz Demokratskog fronta, na njihovu jučerašnju egzaltiranu pisaniju šaljemo odgovor, da protiv neugodnih istina ima samo jedan lijek - treba se s njima pomiriti. Zato pomirite se s činjenicom da ste u Župi doživjeli fijasko, tamo gdje ste najviše očekivali, najmanje ste dobili, navode iz OO DPS-a Nikšić reagujući na jučerašnje saopštenje Demokratskog fronta.

Poručuju DF-u da se ne ljute na iznesene činjenice, već da je ljutnju pametnije usmjeriti prema problemima, umjesto prema ljudima, usmjeriti energiju prema pronalaženju odgovora, a ne izgovora.

“Zato odgovore tražite u vašim manipulacijama, manipulacijama vjerom i Zakonom o slobodi vjeroispovijesti. Ali vi ste toliko zaslijepljeni  jednim jedinim ciljem, osvajanjem vlasti bez izbora, da ne vidite činjenice, a vrlo  često vas srce pregrabi, pa i sami priznate, da vama nije ni do vjere, ni do Zakona, već svođenja Crne Gore na jednu izbornu jedinicu u kojoj bi vi bili lokalni šerifi”, navode oni.

No, svaka manipulacija je, kako kažu, kratkog daha, pa će tako biti i ova.

“Kao i sve one za proteklih 30 godina koliko pokušavate na sve načine stići do jedinog vam cilja. Ali u tome ne pomogaše ni ruske pare, ni srpska logistika, ni protesti, niti pokušaji državnih udara. Ostalo je još da skriveni iza crkvenih mantija, učinite posljednje trzaje u pokušaju da slomite Crnu Goru i njenu suverenost, naravno i ovog puta bezuspješno”, dodali su oni,

Interesantno je, kako kažu, što DF posebno boli predsjednik OO DPS-a Nikšić, Ivan Mitrović.

“I to upravo iz razloga što ste dobro okusili gorčinu poraza u svakom mjestu gdje žive njegovi plemenici. A kao što su plemenici Ivana Mitrovića koji slijede vašu politiku na nivou statističke greške, tako ste i vi, koji ste tu, u vašim časnim familijama Milatović, Đukanović i tako dalje, na nivou statističke greške. Pokazao je vama Ivan Mitrović i nikšički DPS, kako se i u Župi i u Ozrinićima cijeni rad, trud i zalaganje. Kako se cijene konkretni potezi na poboljšanju kvaliteta života mještana u tim i svim ostalim mjesnim zajednicama, a ne isprazne priče, uporno pokušavanje urušavanja Crne Gore i svakog njenog građanina”, ističu iz OO DPS-a.

Zato im, kako navode, ne pomogaše ni  fotomontaže, ni autobusi, ni gostujući  ambasador ni  četnički ideolozi. Ne pomažu, dodaju, kada se glasovi prebroje.

“Tada je sve jasno. Tada su brojke neumoljive, a za vas istina gorka. Kako dosad, tako i odsad. A s obzirom da se ovih dana uglavnom bavite crtanjem, devastiranjem i uništavanjem kulturno-istorijskih spomenika i svega što vam dođe pod ruku, širite laži i manipulacije, navijate za inostrane klubove kad igraju protiv crnogorskih i o čudu se zabaviste smišljajući različite pakosti, a opet bez hrabrosti i krijući se iza crkvenih mantija i litija, ovdje prekidamo dalju polemiku sa vama, kao nedostojnim protivnikom”, poručili su oni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.