Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Omladinu Nikšića ne mogu obmanuti

depees
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 02.03.2019. u 16:40

Danas je Nikšić još jednom potvrdio svoju opredijeljenost i privrženost demokratskim principima i evropskom putu Crne Gore, i jasno rekao ne retrogradnoj i rušilačkoj politici, kaže se u saopštenju iz Demokratske partije socijalista. 

“Kao što su oni bojkotovali lokalne izbore, tako su njih danas bojkotovali građani Nikšića. i dok su promašeni političari, dokazani demagozi i obmanjivači, a osvjedočeni gubitnici muku mučili da sakupe na mobu u Nikšiću svoje članove iz cijele Crne Gore, ne bi li tako poslali poruku kako se grad pod Trebjesom odrekao DPS-a i svog predsjednika, nikšićka omladina im je na dostojanstven način, kao i uvijek do sada, prkosno i ponosno odgovorila i poslala jasnu poruku”, kaže se u saopštenju.

Dalje se navodi da je preko stotinu mladih ljudi na današnji dan, učlanjenjem u DPS u Nikšiću jasno poručilo da ne žele iskonstruisane afere, izdajnike, demagoge, nezavisne “intelektualce”, koje, kako se ističe, okuplja mržnja prema Crnoj Gori i pohlepna vlastoljubivost.

“Naša omladina želi da razvija Nikšić i Crnu Goru zajedno sa DPS-om, jer su sigurni da je jedino naša partija kadra da vodi ovaj grad i državu pravim putem. Njihova paradiranja, okupljanja, autobuse, neznane i nezvane goste, Nikšićani su odavno prozreli i prezreli, pa su i ovog puta doživjelin fijasko. Omladinu nikšićku ne mogu obmanuti i prevariti, jer je mladost Nikšića svjesna da mnogobrojni projekti koje smo realizovali i koji tek slijede nijesu nikakva fatamorgana već rezultat odgovorne politike Demokratske partije socijalista. I tako je danas Nikšić ispratio one koji ga se sjete samo kad ponestane inostranih donacija, kad ni prljava kampanja, ni prljaviji umovi lica sa potjernica ne pomažu njihovim naumima” , navodi se u obraćanju DPS-a

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci