Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Simović će dati doprinos razvoju Nikšića

jjjjj_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 28.11.2020. u 16:00

Novoizabrani predsjednik Opštine Nikšić Milutin Simović iskusan je i odgovoran političar koji će dati doprinos razvoju i unapređenju grada pod Trebjesom, ocijenjeno je iz nikšićkog odbora DPS-a.

Iz DPS-a Nikšić navode da je ta partija, htjelo se to priznati ili ne, “mudro i odgovorno, a prije svega u skladu sa potrebama razvoja našeg grada, birala predsjednika Opštine Nikšić”.

“DPS je u ovom mandatu uradio mnogo, novi predsjednik Milutin Simović nastavio je tamo gdje je Veselin Grbović stao, donoseći neku novu vrijednost i nove ideje, koje će doprinijeti daljem razvoju grada i poboljšanju životnog standarda građana”, navode iz DPS-a.

Svjedoci smo, kažu, da je ovih dana Simović, kao iskusan i pragmatičan političar, sa višegodišnjim iskustvom u državnoj upravi, dobro identifikovao probleme Nikšićana, neke od njih počeo da rješava, a ujedno napravio plan šta i kako treba unaprijediti, kako bi Nikšić nastavio da se razvija.

“Uvjereni smo da će se konkretni rezultati rada predsjednika Simovića i lokalne uprave, zasigurno osjetiti u svim sferama djelovanja opštinske administracije. I na kraju, jasno nam je da je opozicionoj družini koja se vodi parolom ‘što gore – to bolje’ cilj da se u Nikšiću što manje radi, da grad stagnira i da dobiju čelnika opštine po svojoj mjeri – nesposobnog i neodgovornog. Svakako, tako bi se mnogo lakše ostvario njihov naum da Nikšić postane neki zaseok ‘srpskog sveta’, provincijska stanica na putu za ‘metropolu’. Demokratska partija socijalista je glavna brana ovog suludog projekta, i nikada neće dozvoliti da Nikšić, kulturni i prosvjetni centar Crne Gore, bude nečija moneta za potkusurivanje”, poručili su iz DPS-a.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.