Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: U nikšićkoj bolnici vlada opšte rasulo i potpuna dezorganizacija

DPS
  • Autor onogost.me
  • 01.10.2022. u 17:21
Nemila situacija u kojoj je djetetu rastvoren lijek sa alkoholom umjesto sa destilovanom vodom govori o činjenici da u nikšićkoj bolnici vlada opšte rasulo, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Objašnjenja da je u čaši, na kojoj stoji oznaka da je u pitanju destilovana voda, bio alkohol još jedan su, kako se navodi u saopštenju, u nizu dokaza potpune dezorganizacije u ovoj ustanovi.

“Postavlja se pitanje dokle će politički afiniteti pojedinih grupacija rasti, pa da se zbog uhljebljavanja nestručnog i nekompetentnog kadra u kontinuitetu ruinira najznačajnija zdravstvena ustanova za ovaj region.Koliko je za loše stanje u nikšićkoj bolnici kriv menadžment predvođen Markom Mitrovićem, toliko je odgovoran i novi menadžment koji očigledno ne drži konce u svojim rukama i ne upravlja ustanovom na valjan način”, navode u nikšićkom DPS-u.

U suprotnom, dodaju, ove i ovakve situacije se ne bi dešavale, a pacijenti bi imali razloga da se osjećaju sigurno i zaštićeno.

U Nikšiću to, kako kažu, ipak, nažalost nije slučaj.

“Pozivamo nadležne organe da se s osjećajem posebnog senzibiliteta pozabave situacijom u OB Nikšić, te da se preispita vjerodostojnost diploma novozapošljenih lica, pa da adekvatnim reakcijama pomognu da se povrati povjerenje građana u sistem zdravstvene zaštite i njege u našem gradu”, poručili su u nikšićkom DPS-u.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.