Autor: onogost.me
Foto: DPS
15:09
19.6.2019.

Izabran OO DPS-a u Plužinama

Održana je osma Opštinska izborna konferencija DPS-a Plužina na kojoj je izabran novi Opštinski odbor od 30 članova.


“U skladu sa Statutom, pored članova izabranih na konferenciji, šest članova po funkciji biće sastavni dio novoformiranog Opštinskog odbora DPS-a Plužina.Takođe, shodno principima rodne ravnopravnosti i inkluzije mladih novi Opštinski odbor sadrži 30 odstp žena i 20 mladih, kao i teritorijalnu zastupljenost svih djelova Pive”, saopšteno je iz ove partije.

Opštinsku izbornu konferenciju otvorila je predsjednica Opštinskog odbora DPS-a Plužina Ljiljana Blagojević, prisutna je bila i član Predsjedništva DPS-a Crne Gore Marta Šćepanović i ispred Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore Srđan Miljanić.

Razmotren je i usvojen Izvještaj o radu Opštinskog odbora između dvije konferencije.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:16
  16.11.2019.

  U susret izbornoj, 2020. godini, kroz sporazumni raskid radnog odnosa Opštinu Nikšić je napustilo oko 20 radnika koji su navodno višak, na osnovu prodaje radnih mjesta, saopštio je Nemanja Vuković, potpredsjednik Opšinskog odbora Demokrata Nikšić.

 • 19:18
  4.11.2019.

  Ženska politička mreža počela je danas kampanju “Vijek borbe za politička prava žena” povodom zahtjev mreže da se unaprijedi izborno zakonodavstvo, odnosno da se usvoji set normi.

 • 16:38
  3.11.2019.

  Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković uručio je sinoć, na svečanoj sjednici opštinskog odbora SNP Nikšić, 53 članske karte novim članovima te stranke.

 • 10:15
  28.10.2019.

  Jedna bitka izgubila je svog vojskovođu, a ostaje sjećanje na patriotu koji nije pristajao na to da se crnogorsko društvo dijeli, kazao je predsjednik posebnog kluba poslanika Aleksandar Damjanović, na komemorativnoj sjednici povodom smrti poslanika Radničke partie Janka Vučinića.