Joković: Dan opštine Nikšić podsjeća na herojstvo i pregalaštvo Nikšićanа u borbi protiv fašizma

gov.me
 • Autor onogost.me
 • 18.09.2023. u 14:49
Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković, čestitao je Dan opštine Nikšić, predsjedniku te opštine Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nikšić, Nemanji Vukoviću, kao i svim građankama i građanima našeg grada.

“Sa zadovoljstvom upućujem srdačne čestitke u ime SNP-a, kao i u svoje lično ime, vama i svim građankama i građanima Nikšića, povodom Dana opštine”, kazao je Joković.

Rekao je da ovaj dan podsjeća na “istinsku veličinu” Nikšića, kao i na herojstvo i pregalaštvo Nikšićanа u borbi protiv fašizma.

“Nikšić je grad koji je nekada bio poznat kao “grad piva i čelika” bogat kulturnim, obrazovnim i privrednim dostignućima, na čijim osnovama danas treba unapređivati ekonomske i društvene prilike”, naveo je Joković.

Dodao je i kako je uvjeren da će ova crnogorska opština, uz priliv investicija i adekvatnu raspodjelu resursa kojima raspolaže, ostvariti značajan ekonomski i privredni napredak.

“U nadi da će Nikšić ponovo preuzeti ulogu privrednog pokretača u Crnoj Gori, а da će žrtva heroja biti svijetli putokaz svima nama u godinama koje dolaze, još jednom svim Nikšićanima čestitam Dan opštine”, rekao je Joković.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Sjednica Skupštine opštine (SO) Nikšić zakazana je u srijedu, 11. oktobra u zgradi Opštine, sa početkom u 10 časova.
  U Nikšiću je danas formiran Ženski odbornički klub, čiji je cilj afirmacija rodne ravnopravnosti, unapređenje položaja žena i snaženje lokalne demokratije.