Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Klub mladih NSD Nikšić: Ne ispadajte smiješni plasiranjem očiglednih neistina

  • Autor onogost.me
  • 19.06.2022. u 17:53

Kažu da se na greškama najbolje uči, i mada smo svjesni da Savjet mladih DPS-a nije neistine o dodjeli ikona plasirao greškom, radovaćemo se ako iz ovog njihovog nesrećnog slučaja gdje su jako lako uhvaćeni u laži ponešto i nauče. Evo jedan savjet za savjet mladih: provjerite informacije, i ne ispadajte smiješni plasiranjem očiglednih neistina, navodi se u reagovanju Kluba mladih Nove srpske demokratije Nikšić na saopštenje SM DPS Nikšić.

“Smiješni ispadate i kad vam se svaka muka svodi na uklanjanje protiv zakonom postavljene cerade sa oslikanom crnogorskom zastavom sa zrade Opštine. Mišljenja smo da je upravo takvo kačenje zastave gdje god vidite zgodno mjesto, pa i ako pravila ne dopuštaju, iskazivanje nepoštovanja”, istakli su oni u saopštenju.

Ipak, navode, najsmiješniji ispadaju kad ih nazovu šešeljevcima. 

“Nazivate nas šešeljevcima vi, čiji se predsjednik stranke sastajao sa Šešeljem od Beograda do Popovog polja. Imali ste toliko mogućnosti, roditelji su vam mogli priuštiti školovanja u inostranstvu, o novcu nikad niste morali razmišljati, kamo sreće da ste bolje iskoristili sve te šanse. Pozdravljamo vas u nadi da ćete u budućnosti uvažiti neke od ovih naših savjeta i sugestija, i onda biti manje smiješni”, poručili su oni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.