Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OO DPS Nikšić: I dalje svi ujedinjeni u borbi za suverenu, demokratsku i evropsku Crnu Goru

dps_niksic
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.09.2020. u 17:47

Na sjednicama Izvršnog odbora i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić konstatovano je da ova partija nije zadovoljna ostvarenim rezultatima na održanim parlamentarnim izborima.

„Iako smo i ovog puta pokazali da smo pojedinačno najjača partija u našem gradu, ne možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatom, jer je ispod očekivanja. Tim prije što je u prethodne četiri godine u potpunosti realizovan predizborni program, pa čak i više od planiranog. Izbori pokazali da i pored znatnog reformisanja Opštinskog odbora u prethodnom periodu, to nije bilo dovoljno kako bi se i ovog puta ostvario zadovoljavajući izborni rezultat“, kazali su iz DPS-a.

Na sjednicama su, kako su kazali, analizirani i svi mogući razlozi ovakvog rezultata i njih svakako treba tražiti u djelovanju partije, ne nikako, kako ističu, u onima koji im ovog puta nijesu ukazali povjerenje, bez obzira “na direktno uplitanje crkve u izborni proces, medijsku hajku i ogroman novac  obezbijeđen od strane tajkuna”.

„Pobijedile su partije bez jasno profilisanih strateških razvojnih programa, ali sa jasnim namjerama u pogledu negiranja crnogorskog identiteta i suvereniteta. Na civilizovan i demokratski način pokazaćemo da su nedostojni Crne Gore, da usijana glava nije isto što i sunce, pomoći ćemo im  da odu prije nego što su i došli“, navode iz ove partije, dodajući da će OO DPS Nikšić nastaviti svoje djelovanje još intezivnije, s iskazanom spremnošću svakog pojedinca da snosi odgovornost za postignuti rezultat, ali isto tako i dalje svi ujedinjeni u borbi za suverenu, demokratsku i evropsku Crnu Goru.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.