Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

PSD: Naše društvo nije i neće biti politički profilisano

img_06032021_152546_800_x_550_pixel
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 06.03.2021. u 14:24

Članstvo Planinarsko-smučarskog društva "Javorak" iz Nikšića, saopštilo je da je to društvo osnovano 1950. godine i funkcioniše kao sportska organizacija, koja, kako poručuju, nikada nije podlijegala bilo kakvom političkom uticaju.

Oni su demantovali navode koalicije “Mir je naša nacija – ne damo Nikšić”, koji su objavili da će PSD Javorak biti dio turističke ponude.

“Od našeg osnivanja okupljamo veliki broj planinara, skijaša i drugih ljubitelja sporta i prirode, a finansiramo se isključivo od članarina i projektnih donacija. Napominjemo da do sada, a tako će i ostati, naše društvo nije i neće biti politički profilisano, niti ćemo dozvoliti bilo kakve manipulacije političkih aktera”, poručuje članstvo PSD “Javorak”.

Kažu da je poduhvat od strane koalicije “Mir je naša nacija” napravljen bez njihovog znanja ili konsultacija sa bilo kim iz kluba.

“To predstavlja svojevrstan politički pritisak prema našem klubu i članstvu. Članovi kluba će o ovome informisati i nadležne institucije kako bi ispitale da li u ovoj jeftinoj političkoj podvali ima elemenata krivičnog djela”, stoji u reagovanju PSD “Javorak”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci