Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

SD: U Nikšiću bilježimo značajan priliv novih članova

2019020314024_5c56e764b7896801fa75b8d3jpeg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 16.04.2019. u 06:19

OO Socijaldemokrata Nikšića održao je sjednicu kojoj su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i menadžer OO SD Nikšića i Kenan Hrapović, član Predsjedništva SD-a.

Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju, predsjednik SD-a Ivan Brajović izrazio je zadovoljstvo radom nikšićkog odbora partije i rezultatom ostvarenim na lokalnim izborima 2017. godine u tom gradu. Takav rezultat, kaže Brajović, u značajnoj mjeri je doprinio tome da Socijaldemokrate na državnom nivou dupliraju podršku birača, sa oko 12.500 na preko 25 hiljada glasova.

“Osim toga, u svakom lokalnom parlamentu imamo odbornike. Zato moramo, a ne sumnjam da će ovaj odbor to učiniti, nastaviti da stalno komuniciramo sa našim sugrađanima, da bilježimo njihove potrebe i nezadovoljstva i pronalazimo rješenja za iste i da realizujemo program koji smo građanima ponudili u predizbornoj kampanji. Takav pristup, već smo se uvjerili, najbolji je put do povećanja podrške građana našoj partiji, a ja sam siguran da će i prvi naredni izbori, kao i svaki do sad, za nas biti još jedna potvrda rasta”, zaključio je Brajović.

Predsjednik OO SD Nikšića Dragan Zečević izrazio je zadovoljstvo radom odbora u Nikšiću.

“Bilježimo značajan priliv novih članova, ljudi koji prepoznaju ideju socijaldemokratije i nas kao jedinu partiju u Crnoj Gori i Nikšiću koja tu ideju baštini. Prepoznaju i ljude, časne, poštene i odgovorne, koji su zaduženi za realizaciju našeg programa. Zbog toga oni u nama, Socijaldemokratama, vide najbolji izbor. Imamo sve preduslove za dalji rast broja glasova, na tome radimo svakodnevno i to ćemo, uvjeren sam, i ostvariti na prvim narednim izborima u našoj opštini”, zaključio je Zečević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci