Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vučinić: Široku koaliciju napraviti i u Nikšiću

100727549_1131522800553137_5711720837644550144_n_0
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 10.01.2021. u 08:03

Kao jedna od članica koalicije "Za budućnost Crne Gore", koja je dala veliki doprinos prepoznavanju te koalicije kao nove i prosperitetne snage, smatramo da i u Nikšiću treba ponoviti istu priču, saopštio je predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić.

On je rekao da uoči nikšićkih izbora 14. marta očekuje ozbiljnu kampanju i političku priču.

“Smatramo da konstelacija stvari sa državnog nivoa, sa malim izmjenama, treba da se preslika na nivo Nikšića. S obzirom na snagu i prepoznatljivost koju Radnička partija posjeduje u Nikšiću, uz naše tradicionalne partnere iz Nove i SNP-a, kao i ugledne intelektualce očekujemo jednu ozbiljnu kampanju i političku priču, koja će dokrajčiti ostatke palog režima”, rekao je Vučinić za Dan.

Kaže da Radnička partija želi saradnju sa svima koje misle dobro i rade u korist države Crne Gore i njenih građana. Kako je naglasio, već su i navikli na nefer uslove za izbore u Crnoj Gori.

“Već decenijama su političke partije aktuelne vlasti navikle na nefer uslove izbora. Mi se nikada nijesmo ni pripremali na fer izbore, jer smo znali da dok se ne desi smjena i demontaža režima tih uslova neće biti. Desila se smjena, ali je demontaža u toku. Nije tajna da se svaka pozicija koja je ostala pokrivena DPS kadrom i svaki resurs koji je na raspolaganju tom kadru i dalje zloupotrebljava i koristi protivzakonito u svrhe promocije palog režima”, ukazao je Vučinić.

Izvor: Dan

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odbornici lokalnog parlamenta će na sjednici koja je zakazana u 10 časova, raspravljati o 23 tačke dnevnog reda.