Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Završen auto obilazak grada pristalica PKS

viber_image_2021-03-01_19-03-30
screenshot
  • Autor onogost.me
  • 01.03.2021. u 18:18

Auto obilazak grada pristalica Patriotsko komitskog saveza, zbog, kako navode, selektivnih mjera propisanih od strane Ministarstva zdravlja, nakon duže od tri sata je završen. 

Automobilima, sa crnogorskim zastavama u 15 časova krenuli su od stadiona Sutjeske ulicama grada.

“Idemo Crnogorci i Crnogorke u susret pobjedi na lokalnim izborima 14. marta! Jer "svako ima dom-a Crna Gora je moj dom", poručili su ranije iz PKS.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura