Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Brnović: Prvo poluvrijeme smo prespavali, ali mislim da smo zaslužili pobjedu

  • Autor onogost.me
  • 09.03.2023. u 08:46
Fudbaleri Sutjeske remizirali su juče u Nikšiću sa Dečićem (1:1) u 24. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige i propustili priliku da uvećaju prednost u odnosu na Budućnost, koja je remizirala sa Arsenalom (1:1).

Ekipa Nenada Brnovića ima dva boda više i utakmicu više od Budućnosti.

Nikšićani su juče vodili od 78. minuta kada je gol postigao Sahli, ali je u finišu meča Dečić stigao do boda preko Draška Božovića.

„Utisak je da smo prespavali prvo poluvrijeme, nismo bili na nivou. Nedostajalo je energije. Drugo poluvrijeme smo dobro otvorili, sve što smo zahtjevali igrači su sprovodili – kontrolisali smo meč, dali gol, a onda stali. To nas je koštalo pobjede. Mislim da smo zaslužili da pobijedimo. Još jednom se pokazalo da nema lakih protivnika, da je neizvjesno, da je teško dobiti nekog i kod kuće i na strani. Za tri dana igramo protiv Rudara – spremamo se da oporavimo igrače i nadam se pobjedi u narednom meču“, rekao je nakon meča trener Sutjeske Nenad Brnović.

Trener Sutjeske je kazao da ekipa mnogo griješi.

„Previše grešaka pravimo. Nemam ideju zašto smo stali. Iz ovoga ćemo izvući pouke i nadam se da nam se više neće dešavati. Idemo dalje.“

Brnović je na poluvremenu morao da napravi prinudnu izmjenu na golu – Giljen je zbog povrede prepustio mjesto Ličini.

„Giljen je imao povredu ruke i tokom prvog poluvremena stanje se pogoršalo. On je rekao da je bolje da uđe drugi golman i morali smo da reagujemo“, objasnio je Brnović.

Izvor: Vijesti.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.