Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bubanja: Uslovi za rad odlični, Lokomotiva velika šansa

  • Autor onogost.me
  • 23.06.2022. u 06:47

Zaista sam presrećan što sam došao u klub kakav je zagrebačka Lokomotiva. Prvi utisci su zaista fenomenalni, rekao je za Portal RTCG crnogorski fudbaler Vladan Bubanja.

“Želio bih da se zahvalim prije svega mom sad već bivšem klubu na svemu što su uradili za mene za 14 godina koliko sam proveo u klubu. Zelim im zaista svu sreću u kvalifikacijama i prvenstvu. Odlazim iz kluba sa tri titule prvaka, a Sutjeskoj želim svu sreću u kvalifikacijama, a potom i prvenstvu”, rekao je Bubanja.

On je naveo da fudbal u Crnoj Gori ne zaslužuje da bude na mjestu na kojem se trenutno nalazi.

“Nadam se da će klubovi ove godine u kvalifikacijama napraviti korak više”, kazao je Bubanja.

On navodi da su prvi utisci u Zagrebu zaista fenomenalni.

“Uslovi za rad su odlični, koliko sam mogao da vidim treninzi su zaista kvalitetni i jakog inteziteta. Momci su me već prihvatili, na meni je da se što prije uklopim i opravdam očekivanja svih zaposlenih u klubu. Moja očekivanja su velika, došao sam u klub koji je poznat po dobrom radu i prodaji mladih igrača. Međutim, sada sam fokusiran samo na pripreme koje slijede i idem stepenicu po stepenicu naprijed”, navodi Bubanja.

 

Izvor: rtcg.me 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.