Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bulatović: Bili smo dominantniji, mi smo ti koji se pitaju

60015909_2850980235126099_184187009609236480_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 12.05.2019. u 06:21

Sutjeska je juče nakon 25 utakmica bez poraza, "položila oružje" pred fudbalerima Titograda, koji su slavili sa 1:2 u utakmici 33. kola Prve Telekom lige.

“Plavi” su eventualnim trijumfom imali priliku da se približe na korak od titule, ali na kraju nijesu iskoristili ni kiks Budućnosti, pa sada na tri kola prije kraja imaju šest bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Titograd je poveo već nakon 15 minuta igre, da bi Marković uspio u 33. da poravna. Imala je Sutjeska nekoliko veoma izglednih prilika, a Marković nije uspio u 25. minutu da realizuje najstrožiju kaznu, da bi kazna uslijedila u samom finišu utakmice.

“Mislim da smo bili dominantniji od protivnika svih 90 minuta. Imali smo veći posjed lopte, stvorili nekoliko zaista dobrih šansi gdje su prečka i stativa bili saveznici da lopta ne završi u mreži. Titograd se, sa druge strane, cijelu utakmicu branio i čekao kontra napad i to im je na kraju donijelo pozitivan rezultat. Što se tiče bodovne razlike, ne obraćamo pažnju na druge. Mi smo ti koji se pitaju, i gledamo svaku narednu utakmicu da budemo što bolji i da pobijedimo”, istakao je prvotimac “plavih” Darko Bulatović.

Do kraja je ostalo još da se odigraju tri utakmice, a Sutjesku već u narednom kolu očekuje neugodno gostovanje u Golubovcima.

“Moramo da zaboravimo ovu utakmicu i da se okrenemo narednom meču koji je već u srijedu sa Zetom, da se što bolje pripremimo, da uđemo maksimalno u utakmicu od prvog minuta i siguran sam da ćemo se na kraju radovati zajedno sa našim navijačima”, zaključio je Bulatović.

Duel 34. kola između Zete i Sutjeske igra se u srijedu na Trešnjici.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.