Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cicmil: Od pobjede je bitnija odlična igra, “izginućemo” protiv Budućnosti

57109780_430037164414198_372451618219622400_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 14.04.2019. u 06:11

Fudbaleri Sutjeske potvrdili su juče protiv Lovćena da se nalaze u dobroj formi jer su tokom čitavih 90 minuta bili bolji rival i sa četiri gola u mreži ispratili Cetinjane.

Dva gola postigao je džoker “plavih” Božo Marković, jedan je djelo Bojana Božovića, a u strijelce se upisao i defanzivac Stefan Cicmil, koji je još jednom dao veliki udio u pobjedi svoje ekipe.

“Ostvarili smo izuzetno bitnu pobjedu za nas, a pogotovo mi je drago da smo ostvarili trijumf uz odličnu igru tokom svih 90 minuta. Sada smo spremni i da razmišljamo o onome što nas očekuje, a to je svakako i prvi duel u polufinalu kupa protiv Budućnosti”, istikao je Cicmil.

Naš sagovornik je u većini mečeva ove sezone obavljao svoje defanzivne zadatke na očekivanom nivou, ali pored toga je pokazao i golgeterske sposobnosti, pa već ima četiri gola upisana pored svog imena iako se rijetko nađe u napadu.

“Moj posao je defanziva, ali naravno da mi je drago što sam protiv Lovćena postigao i gol, ukupno četvrti ove sezone i nadam se da ću nadmašiti učinak od prošle godine, kada sam ih postigao šest. Naravno, moram se zahvaliti i Ćelu (Marko Ćetković), koji mi je namjestio skoro svaki gol, jer svima nama je mnogo lakše kada je on u ekipi”, naglašava Cicmil.

“Plavi” će u četvrtak u Podgorici igrati protiv Budućnosti prvi meč polufinala Kupa, a to će ukupno biti četvrti meč u ovoj sezoni dva najveća crnogorska kluba. Očekuje ih ukupno šest.

“Ne bih da dajem nikakve prognoze za duele sa ekipom Budućnosti u polufinalu, mogu samo da obećam da ćemo dati svoj maksimum i što se kaže “izginuti” na terenu. To ovaj klub i naši sjajni navijači svakako zaslužuju i tako će i biti”, zaključio je Cicmil.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.