Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Drašković objavio spisak za pripreme

0000004821_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 25.10.2020. u 14:54

Selektor mlađe omladinske reprezentacije Slobodan Drašković pozvao je 23 igrača na pripreme koje će se od 26. do 30. oktobra održati u Podgorici.

Na spisku su golmani: Filip Domazetović (Budućnost), Ivan Radović (Bokelj); odbrana: Milun Joković (Kom), Nemanja Božović (Podgorica), Milan Radović (Sutjeska), Đorđe Pešukić, Damjan Dakić (Budućnost), Mihajlo Vojvodić (Petrovac); vezni red: Jovan Dašić, Aleksa Ćetković (Budućnost), Andrej Bajović (Podgorica), Nemanja Carević (Grbalj), Ognjen Đinović (Zeta), Marko Vujačić, Jovan Vujisić (OFK Titograd), Lazar Žižić (Sutjeska), Lazar Stanišić (Kom), Ognjen Bakić (Olimpija, Slovenija); napad: Viktor Đukanović, Lazar Mijović, Damjan Mugoša, Mitar Globarević (Budućnost), Matija Krivokapić (Podgorica).

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.