Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jovović zbog povrede čeka narednu sezonu

vladimir-jovovic_0_0_0_0
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 02.06.2020. u 05:59

Reprezentativac Crne Gore i češkog Jabloneca Vladimir Jovović neće igrati do početka naredne sezone, a razlog je povreda koju je obnovio tokom priprema za nastavak sezone koju je prekinuo koronavirus.

Fudbalska liga Češke je nastavljena prošle sedmice, a Jovovića nema u sastavu Jabloneca. Nema ga ni na treninzima. Crnogorski reprezentativac je već završio sezonu, mjesec prije njenog zvaničnog kraja, zbog napuknuća mišića. Jovović (25) se oporavljao još od februara mjeseca, kada se povrijedio na utakmici protiv Pribrama.

Liječio se tokom pauze zbog koronavirusa, dio procesa rehabilitacije sproveo je i u Crnoj Gori, ali čim se vratio u Češku i počeo da trenira sa svojim saigračima, obnovio je povredu.

Zbog toga će pauzirati do kraja sezone i očekuje se da bude spreman tek za narednu sezonu, odnosno za evropske utakmice Jabloneca, s obzirom na to da je njegov tim treći na tabeli i blizu je plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Nekadašnji fudbaler Sutjeske je u 2020. godini tako odigrao samo jednu utakmicu. Jovović je odigrao 32 meča u dresu reprezentacije Crne Gore.

 

Izvor: Sport Klub

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.