Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kraj Bistrice ne odustaju od titule

klasik_2
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 09.03.2020. u 13:19

Fudbaleri Sutjeske prvi put ove sezone dobili su Podgoricu, rezultatski gledano jedva, jer jedini pogodak postigao je Stefan Nikolić, ali izabranici Nikole Rakojevića bili su ubjedljivi, stvorili mnogo više dobrih prilika, posebno u prvom poluvremenu.

U nastavku su gosti dobro parirali, međutim, sačuvao je domaćin minimalnu prednost i to je bio lijek za debakl koji su pretrpjeli u Pljevljima minulog vikenda.

Ovog puta su “plavo-bijeli” igrali u znatno izmijenjenom sastavu, stručni štab je odlučio da od početka šansu da čak četvorici omladinaca, a u finišu susreta zaigrali su još dvojica golobradih.

“Psihološki je teško bilo zaboraviti što se desilo minule sedmice, uz sve pehove koji nikako da nas zaobiđu, a Podgorica je vrlo čvrsta ekipa, tim koji ima ambicije i zna što hoće. Imali su idelanu šansu u 14. minutu i da su tada postigli gol, ne smijem ni pomisliti šta bi se dešavalo na terenu. Srećom, to se nije desilo, već smo, svega minut kasnije pogodili i onda je sve lakše išlo. Žao nam je što još dvije prilike nijesmo realizovali, ali na kraju smo pripisali tri boda. Vjerujemo daje ovo naš ponovni povratak na pobjednički kolosijek, te da još nijesmo izgubili šanse za odbranu titule. Budućnost je dobro odmakla, juče su ponovo slavili, ali dugo je do kraja prvenstva i s direktnim rivalom igramo još dva meča”, kazao je bek Nikšićana Darko Bulatović.

 

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.