Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Liga nacija: Prvi susret “sokola” i “orlova”

sokoli
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 11.10.2018. u 06:44

Prvi put od razdvajanja 2006. godine Crna Gora i Srbija odigraće večeras međusobni meč u okviru trećeg kola C divizije u Ligi nacija.

Ovo je ujedno duel koji je pobudio ogromno interesovanje, a tome dovoljno svjedoči činjenica da karata u slobodnoj prodaji za ovaj meč nije ni bilo.

Tribine Gradskog stadiona u Podgorici biće popunjene do posljednjeg mjesta, pa će makar na tribinama biti zagarantovan spektakl.

I na jednoj i na drugoj strani faliće nekoliko standardnih prvotimaca, među kojima su kapiteni Stefan Savić i Aleksandar Kolarov, ali je najavljeno da će “sokole” predvositi oporavljeni Stevan Jovetić.

Prognoze su za ovakve mečeve nezahvalne, ali prednost se daje gostima, mada će Crna Gora sigurno veliku pomoć imati od navijača.

“Spremamo se kao za svaku drugu utakmicu, da pokušamo da nivo priprema podigemo na najveći stručni nivo. To radimo uvijek, nema posebnih detalja, a imamo dodatni motiv. Igramo protiv selekcije koja je igrala na Mundijalu, ali ništa posebno ne bih izdvojio u odnosu na prethodne utakmice“, istakao je na julerašnjem presu selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković.

Njegov kolega sa druge strane, kojeg je popularni Tumba svojevremeno trenirao u Partizanu, kazao je da je ovo posebna utakmica i najvažnije je da se sa nje pošalje lijepa slika u svijet.

“Ne vidim zašto bi bila utakmica visokog rizika, mislim da je to suludo, ovdje se osjećamo kao kod kuće“, kazao je srpski selektor Mladen Krstajić

Duel između najboljih crnogorskih i srpskih fudbalera zakazan je za 20.45h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.