Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Marković: Veoma bitna pobjeda pred pauzu

70197215_431238204468754_4471928942256717824_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 11.11.2019. u 06:40

Sutjeska je juče na svom stadionu došla do veoma važne pobjede nakon koje je izbila na čelo tabele. “Plavi” su savladali ekipu Koma sa 2:0 u utakmici 15. kola Telekom Prve lige i sada imaju isti broj bodova kao i Iskra, odnosno dva više od Budućnosti koja ima utakmicu manje.

Već u 2. minutu je aktuelni šampion došao do prednosti nakon gola Marka Vućića sa bijele tačke, da bi konačan rezultat u 32. minutu postavio Božo Marković, koji je imao još par izglednih prilika. 

“Na pravi način smo otvorili utakmicu i rano došli do željenog rezultata. Imali smo par izglednih šansi nakon toga, na kraju smo dali i drugi gol i poluvrijeme priveli kraju na pravi način jer je ekipa Koma izuzetno nezgodna. Gosti su imali inicijativu početkom drugog poluvremena, ali smo uspjeli da se odbranimo. Izuzetno bitna pobjeda nakon neriješenog rezultata u Podgorici pred dvonedeljnu pauzu na koju idemo raspoloženi”, istakao je Marković nakon utakmice.

Sada u šampionatu slijedi dvonedeljna pauza zbog utakmica reprezentacije, a Sutjeska naredni meč igra 23. novembra, kada će gostovati Petrovcu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.