Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pioniri, pjetlići i Škola fudbala FK Sutjeska nastavljaju sa treninzima

e13dcf5f-ac7b-4cf3-a43b-c1463a16ffaa
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 14.05.2020. u 05:58

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) saopštilo je da od petka, umjesto od ponedeljka, počinje drugi stepen ublažavanja mjera u sportu.

FK Sutjeska je donio odluku o nastavku trenažnog procesa za sve uzrasne kategorije. Pjetlići (rođeni 2008. godine) počeće sa treningom u petak 15. maja od 16.30, mlađi pioniri (2007) od 17.30 a stariji pioniri (2006) od 18.30h.

Početak Škole fudbala planiran je za ponedjeljak 18. maja u 9h i treninzi ove uzrasne kategorije biće održavani ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Odlukom NKT od petka će biti omogućene aktivnosti i u zatvorenom i na otvorenom, koje se mogu izvoditi u grupama. Takođe, za veće timske sportove u obzir treba uzeti i mogućnost razdvajanja tima u manje grupe tokom treninga, u skladu sa mogućnostima.

“Na zahtjev više sportskih saveza i udruženja, sa kojim se saglasilo NKT, drugi stepen ublažavanja privremenih mjera koje se tiču sporta stupa na snagu u petak 15. maja, umjesto u ponedjeljak 18. maja kako je ranije bilo planirano i odlučeno”, saopštili su iz NKT-a.

Sva takmičenja kojima rukovodi Fudbalski savez Crne Gore nastaviće se 30. maja, shodno smjernicama koje je Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo na juče održanoj sjednici, saopšteno je iz FSCG.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.