Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
22:09
10.6.2021.

"Plavi" počeli pripreme

Sutjeska je danas počela pripreme za novu sezonu, a stiglo je i prvo pojačanje - novo lice je vezista Marko Matanović.


Prije zvaničnog početka trenažnog procesa fudbalerima su se obratili predsjednik Opština Nikšić, Marko Kovačević, predsjednik Skupštine opštine, Nemanja Vuković, predsjednik FK Sutjeska, dr Marko Mitrović, šef stručnog štaba Milija Savović, izvršni rukovodilac Direkcije za pravne poslove Elektroprivreda Crne Gore Mićun Milatović i sportski direktor FK Sutjeska Krsto Koprivica.

"Primjećujem da vlada dobra atmosfera na početku priprema. Možemo obećati da ćemo pružati podršku klubu, to smo uradili i sada već na startu kako bi igrači mogli da rade u opuštenoj i lagodnoj atmosferi. Mi ćemo se, naravno, truditi da im u budućnosti obezbjedimo što bolje uslove za rad", rekao je Kovačević, prenosi sajt FK Sutjeska.

Vuković je iskoristio priliku da poželi sreću svim igračima, a zatim se osvrnuo na ciljeve u predstojećoj sezoni.

"Sutjeska je klub koji uvijek treba da bude u samom vrhu crnogorskog fudbala, a kada to kažem prije svega mislim da klub renomea kao što je Sutjeska, uvijek treba da cilja trofeje. Informisan sam od strane uprave da je u narednoj sezoni cilj dupla kruna i da se što dalje odmakne u evropskim takmičenjima" rekao je Vuković.

Ostale vijesti iz kategorije