Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Romantičari” šokirali Sutjesku

sutjeska_19
Arhiva
  • Autor onogost.me
  • 11.05.2019. u 15:52

Fudbaleri Sutjeske poraženi su danas kraj Bistrice od ekipe Titograda rezultatom 1:2 u derbiju 33. kola Prve Telekom crnogorske lige.

Već u 2. minutu zaprijetili su “plavi” preko Luke Merdovića koji nije uspio postići gol, ali ova akcija je nagovijestila veoma zanimljivo i kvalitetno prvo poluvrijeme.

Prvi do gola su ipak došli gosti. U 15. minutu u šansi se našao Mamadu Mendija, koji nije propustio priliku da savlada Giljena i svom timu donese prednost.

Sutjeska je odmah nakon gola zaprijetila preko Boža Markovića, koji ipak nije bio precizan. Džoker Nikšićana imao je odličnu priliku da poravna sa bijele tačke u 25. minutu, nakon što je u šesnaestercu Titograda srušen Merdović. Ipak, šut Markovića uspio je da zaustavi Saša Ivanović. 

Ono što nije uspio u prethodna dva pokušaja, Marković uspijeva u 33. minutu, kada je nakon kornera Zakarije Alharaiša glavom sproveo loptu u mrežu gostiju. Do odlaska na odmor Božo Marković je imao još jednu odličnu priliku, kada je pogodio prečku, pa je rezultat ostao nepromijenjen.

U drugom poluvremenu je opao tempo igre, pa je viđeno mnogo manje prilika, a najbolju je za domaće imao u 67. minut Marko Vučić, koji je pogodio stativu iz slobodnog udarca. 

I onda je u 89. minutu uslijedio šok u Nikšiću. Divanović je dodao loptu Marku Pavićeviću koji je krenuo u solo prodor, stvorio sebi priliku za gol i bio precizan za konačnih 2:1.

Sutjeska nakon 33 kola ostaje na 67 bodova, a u narednom, koje se igra u srijedu 15. maja, “plavi” u gostima igraju protiv Zete.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.