Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šampion kreće u evropsku avanturu

66251518_2195476547372434_2295998381530546176_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 10.07.2019. u 06:20

Za fudbalere Sutjeske danas zvanično počinje nova sezona, kada će igrati u Bratislavi protiv Slovana prvu utakmicu 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Aktuelni prvak Crne Gore će tako krenuti u novu evropsku avanturu u kojoj će odigrati najmanje četiri utakmice, a u prve dvije “plavi” će se nadigravati sa šampionom Slovačke.

Slovan je favorit jer ima igrački jači sastav, ali iz tabora Sutjeske ističu da sigurno nisu turistički došli u Bratislavu već da ostvare što povoljniji rezultat pred revanš.

“Ni protiv koga nećemo ući u utakmicu sa namjerom da se branimo, pa ni protiv Slovana u gostima. Druga je stvar ako vas protivnik natjera da se branite. Pokušaćemo da damo gol, tako ćemo se postaviti i ponašati na terenu”, kazao je na jučerašnjem presu Nikola Rakojević.

Branislav Janković je istakao da “plavi” imaju bolji tim nego prije godinu dana i da očekuje da ovog ljeta ostave bolji utisak na evropskoj sceni.

“Imamo veće iskustvo, neke nove igrače, imamo zajedništvo, imamo timski duh. Imaćemo šta da pokažemo. Došli smo sa namjerom da ostvarimo povoljan rezultat. Povoljan rezultat za nas je sve osim poraza. Neriješen rezultat s golovima bio bi veliki uspjeh pred revanš”, kazao je vezista Sutjeske.

Duel između Slovana i Sutjeske igra se večeras na areni “Narodni futbalovi štadion” u Bratislavi od 20.15h, a revanš je za sedam dana u Nikšiću.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.