Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Savović: Derbiji se igraju srcem i neizvjesni su

savovic_fk_sutjeska_2
Fk Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 26.11.2021. u 22:49

Derbi utakmica 16. kola prvenstva Crne Gore za fudbalere odigraće se u nedjelju u Podgorici između Budućnosti i Sutjeske.

S obzirom na razliku od 11 bodova na tabeli u korist nikšićke ekipe, sudar dva najveća rivala, u slučaju trijumfa izabranika Milije Savovića, mogao bi već sada da riješi prvenstvo. Igrači Sutjeske će se potruditi da savladaju velikog protivnika, kako bi jesenji dio šampionata što mirnije priveli kraju. 

Nakon trijumfa u Kupu, šef struke u nikšićkom sastavu je istakao da će njegov tim izaći sa željom da ostvari trijumf.

 

“Vidjeli ste da u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobijedimo, 100 posto angažovanosti. To bi se svakako desilo i bez ovog meča u Kupu. Posebno u utakmici protiv Budućnosti, nevezano za bodovne razlike i trenutno mjesto na tabeli. Znamo da derbiji to ne pamte, derbiji se igraju srcem i neizvjesni su svakako bez obzira na to da li neka ekipa u tom momentu jača ili slabija na tabeli i u formi”, poručio je Savović.

Kapiten i golman Sutjeske, Vladan Giljen svjestan je da derbi donosi neizvjesnost, bez obzira na probleme Budućnosti sa povredama. 

“Budućnost, bilo ko da igra, a imaju probleme sa povredama, sigurno će sastaviti najbolju moguću ekipu, i vjerujem da će ići na pobjedu”, rekao je Giljen.

Meč između Budućnosti i Sutjeske biće odigran sjutra na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom od 16 časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.