Autor: onogost.me
Foto: Fk Sutjeska
21:54
25.7.2021.

Savović: Minimalna pobjeda dovoljna da zadovolji naše ambicije u ovom meču

Trener fudbalera Sutjeske, Milija Savović zadovoljan je bio nakon trijumfa nad ekipom Podgorice u uvodnom kolu šampionata za sezonu 2021/22.


Kako je strateg "plavih" istakao odlučili su da na teren izvedu svježe i odmornije igrače, koji su, kako se na kraju pokazalo, uspješno iznijeli utakmicu. Savović smatra da je rezultat mogao da bude i ubjedljiviji od 1:0 u korist nikšićkog tima. 

"Potpuno je bila opravdana naša procjena da imamo 20 igrača podjednakog kvaliteta koji mogu da odgovore u svakom trenutku, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan sa utakmicom. Mislim i da je realno po nas moglo i mirnije da bude. Da je bilo malo više sreće prvo poluvrijeme smo mogli da završimo sa nekoliko golova prednosti. Ipak, na kraju je i ta minimalna pobjeda dovoljna da zadovolji naše ambicije u ovom meču", kazao je Savović.

Trener Sutjeske je izrazio nadu da će u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Makabija u Tel Avivu biti svježi i odmorni, te da će psihološki biti spremni za tu utakmicu.

Ostale vijesti iz kategorije