Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šofranac odlazi iz Sutjeske

sofranac_0
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 09.06.2021. u 08:41

Već nekoliko dana novo rukovodstvo Sutjeske intenzivno pregovara sa svim igračima koji su igrali prošle sezone kraj Bistrice, a kojima je završetkom domaćeg šampionata istekao ugovor. 

Angažovan je novi šef stručnog štaba Milija Savović, koji je naslijedio Miljana Radovića i po svemu sudeći već za dva dana „plavo-bijeli“ će početi pripreme, a prva evropska utakmica očekuje ih tačno za mjesec.

Novoizabrani predsjednik FK Sutjeska Marko Mitrović kaže da im je želja da zadrže najveći broj prvotimaca koji je iznio teret prethodne sezone, a u dogovoru sa stručnim štabom tražiće i adekvatna pojačanja, jer žele na međunarodnoj sceni da ostvare što bolji rezultat, pa će imati ambiciozne planove i za predstojeći domaći šampionat.

Svi mladi prvotimaci Sutjeske imaju ugovore, izvjesno je da ćemo predstojeće sezone kraj Bistrice gledati i Dubljevića, Marušića, Osmajića, golmana Giljena, Brazilca Augusta.

Aleksandar Šofranac sigurno neće naredne sezone nositi dres Sutjeske. Nije se dogovorio s novom upravom, a razlog neproduženja saradnje isključivo je finansijske prirode. Ovaj defanzivac posljednje dvije sezone igrao je za Nikšićane, a i prije nekolike godine sezonu i po doprinosio je sjajnim rezultatima tog kluba.

“Nijesmo našli zajednički jezik. Partija u Sutjesci uvijek ću se sa zadovoljstvom sjećati, ali sad sam slobodan igrač. Nema konkretnih i dobrih ponuda iz inostranstva još i pitanje je gdje nastavljam karijeru. Možda i naredne sezone budem igrao na domaćim terenima”, kazao je kratko za Arenu štoper Aleksandar Šofranac.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.